Apple Watch tot juni alleen online verkrijgbaar

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 17 april 2015 10:45

Apple Watch

De Apple Watch is in ieder geval tot juni alleen online verkrijgbaar. Dat schrijft verkoopdirectrice Angela Ahrendts in een memo aan de medewerkers van Apple.

De Apple Watch is alleen online verkrijgbaar en zal in ieder geval tot juni nog niet in de winkel verschijnen. Dat is te lezen in een memo van Angela Ahrendts aan de medewerkers van het bedrijf. In de memo schrijft de verkoopdirectrice van Apple dat de smartwatch ook in mei nog alleen in de Apple Store te koop zal zijn. Wanneer de Apple Watch wel in de winkel ligt is nog niet bekend. Lees ook: Apple Watch: De eerste reviews zijn binnen!

Lancering Apple Watch

Ook na de releasedatum van 24 april zal de Apple Watch nog niet in winkel liggen, en dus zal er ook geen grote lancering plaatsvinden in de Apple-winkels. Ahrendts zegt echter in dezelfde memo dat dit niet de standaard zal worden. Toekomstige Apple-producten zullen niet alleen online verkrijgbaar zijn en Apple hecht daarnaast ook veel waarde aan de grote Apple-lanceringen zoals die van de iPhone 6. Apple-fans kunnen hun slaapzak dus voorlopig in de kast laten, maar hoeven niet bang te zijn dat de Apple-lanceringen gaan verdwijnen.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de Apple Watch kunnen de smartwatch al wel uitproberen in de Apple-winkels. Daarnaast kunnen mensen die hun Apple Watch al binnen hebben in de winkels terecht voor hulp bij de setup van hun Apple-horloge.

0 Reactie(s) op: Apple Watch tot juni alleen online verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.