Verkoop iPhone 6s en 6s Plus gestart in Nederland

Door: Jelle Peterse Jelle Peterse | 09 oktober 2015 08:02

iPhone

Het is zo ver! De iPhone 6s en 6s Plus zijn in Nederland te koop! Vandaag start om 10:00 uur de verkoop bij de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem.

Als het je gelukt is een iPhone 6s of 6s Plus te reserveren bij Apple, kun je deze vanaf vandaag ophalen en afrekenen bij deze Apple Stores. Behalve de 16 gigabyte modellen is er niets meer te reserveren, wat duidt op een wederom erg populaire release.

Als je niet gereserveerd hebt, kun je alsnog een poging wagen om langs een Apple Store te gaan, maar de kans is groot dat de voorraad beperkt is. Wees dus voorbereid op een mogelijke teleurstelling. Klanten die een iPhone 6s of 6s Plus besteld hebben bij een telecomprovider kunnen hem vanaf vandaag verwachten.

Wij zijn de iPhone 6s en 6s Plus druk aan het testen!

Wij hebben de nieuwe iPhones al een tijdje tot onze beschikking en zijn druk bezig met testen, zodat we een weloverwogen oordeel kunnen geven. Mocht je dus nog twijfelen of je een nieuwe iPhone wilt - of weet je nog niet zeker welke het beste bij je past - wacht dan onze reviews af. Deze zullen in de loop van volgende week verschijnen. Lees tot die tijd ons artikel Hebbes! Onze eerste indruk van Apple's iPhone 6s.

0 Reactie(s) op: Verkoop iPhone 6s en 6s Plus gestart in Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.