'Apple komt toch niet met 4 inch iPhone'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 28 juli 2015 10:24

iPhone

Apple komt waarschijnlijk niet met een kleinere 4 inch iPhone. Althans, dat meldt analist Timothy Arcuri op basis van eigen waarnemingen. De iPhone 6s lijkt daarentegen inmiddels wél in productie te zijn genomen.

Eerst niet, daarna weer wel en nu toch weer niet. Als we analist Timothy Arcuri van Cowen en Company mogen geloven zal de 4 inch iPhone niet door Apple worden uitgebracht. Arcuri vond eerder zelf bewijs in de productieketen van Apple dat de kleinere smartphone er juist wel zou komen. De iPhone, die de 6C zou gaan heten, is echter verdwenen waardoor en Arcuri neemt aan dat die versie er ook niet meer gaat komen.

Het lijkt aannemelijk dat Apple afziet van de 6C omdat de iPhone 6 en 6 Plus boven verwachting goed werden verkocht en het bedrijf verwacht dat ze zelfs na de release van de 6S goed blijven verkopen. Een kleinere, goedkopere, iPhone op de markt brengen zou die verkoop in de weg kunnen zitten.

iPhone 6s wel in productie

Ondertussen lijkt het erop dat de iPhone 6s wel in productie is genomen. Vorige week doken er foto's op vanuit de fabriek waarop de behuizing van de nieuwe Apple-smartphone te zien zou zijn. Op de foto's, die door de Franse website Nowhereelse online werden gezet, is te zien dat de 6s zoals verwacht in formaat niet zal verschillen van de iPhone 6. Net als bij eerdere iPhone-generaties zal de 's-Versie' alleen aan de binnenkant verschillen van zijn voorganger. Zo zou de 6s de eerste Apple-smartphone worden met Force Touch, een nieuwe camera krijgen en nieuwe chips krijgen.

De iPhone 6s lijkt wel in productie te zijn genomen.

0 Reactie(s) op: 'Apple komt toch niet met 4 inch iPhone'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.