'Siri zet voicemail om in tekst'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 03 augustus 2015 17:03

iPhone

Volgens Business Insider werkt Apple aan nieuwe functies voor Siri. De Apple-assistent zou in de toekomst voicemailberichten kunnen omzetten in tekst. De dienst wordt op zijn vroegst pas volgend jaar beschikbaar.

De dienst gaat volgens Business Insider iCloud Voicemail heten en als je die hebt ingesteld, en je je telefoon niet opneemt, zal Siri opnemen. De Apple-assistent vertelt de beller dan waarom je niet opneemt, als je dat hebt aangegeven natuurlijk. Laat de beller toch een bericht achter, dan zet Siri die om in tekst en geeft die weer op je Apple-device. Lees ook: Zo zet je Siri in als persoonlijke assistent.

Siri zet voicemail om in tekst

Business Insider meldt dat het met iCloud Voicemail mogelijk wordt om in te stellen waarom je niet kunt opnemen. Siri kan dat dan weer aan de beller doorgeven als ze opneemt, en je kunt zelf instellen welke mensen deze informatie zullen krijgen. Als de beller daarna toch een voicemail achterlaat, worden de voicemails naar iCloud-servers gestuurd en omgezet in tekst. Daarna wordt zal de tekst verschijnen op je Apple-device.

Volgens Business Insider is de dienst nog wel in de testfase en zal iCloud Voicemail wellicht volgend jaar beschikbaar zal worden. Wellicht wordt het toegevoegd aan iOS 10.

0 Reactie(s) op: 'Siri zet voicemail om in tekst'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.