Routeplanner GoEuro brengt de ultieme reis-app voor reizen in Europa uit

Door: s--driessens-over-goeuro | 09 juni 2015 10:57

iPhone

De routeplanner GoEuro heeft haar mobiele app voor Android en iOS uitgebracht. Met één enkele druk op de knop de beste opties verstrekt voor het reizen met de trein, bus en het vliegtuig. De startup is afkomstig uit Berlijn, is slechts 2 jaar oud en is inmiddels sterk gegroeid.

De GoEuro-app stelt de gebruikers in staat om de reistijden en prijzen van meer dan 160 bus-, trein-, en vliegmaatschappijen in Europa en wereldwijd te vergelijken, en vervolgens eenvoudig een ticket te boeken. Het bereik in Nederland is groot met maar liefst 600 unieke locaties. Grote steden maar ook kleine dorpen worden bediend door deze app en niet enkel vliegvelden. Dit is dan ook wat GoEuro onderscheidt van andere concurrenten. In totaal heeft GoEuro in haar database ruim 32,000 unieke bestemmingen beschikbaar.

Met de app kan je als Nederlandse en internationale reizigers je reis boeken bij iedere Nederlandse vervoersmaatschappij zoals de NS Hispeed en KLM, maar daarnaast ook bij internationale maatschappijen als Deutsche Bahn, NMBS en Eurolines. Hierdoor is GoEuro de eerst routeplanner die het mogelijk maakt om je gehele reis binnen Europa te plannen en boeken.

Narem Shaam, oprichter en CEO van GoEuro, zegt: ''Het zoeken naar reizen wordt traditioneel gedomineerd door websites en apps die zich focussen op vluchten en het boeken van accommodaties. De toegenomen populariteit van bus- en treinreizen binnen Nederland en Europa opende echter een nieuw gat in de markt voor het combineren van alle vervoersmiddelen in één zoekopdracht. Wij bieden een must-have product voor iedereen die bus-, trein-, en vliegreizen wil boeken in Nederland en in Europa." Narem Shaam richtte GoEuro op naar aanleiding van een rondreis door Europa en zijn ergernis van het boeken van verschillende tickets bij verschillende vervoersmaatschappijen in verschillende talen.

Om het GoEuro-app gratis te downloaden en voor meer informatie kun je hier terecht.

Dit artikel is geschreven door S. Driessens van GoEuro. De redactie van MacWorld is niet betrokken geweest bij de totstandkoming van dit artikel.

0 Reactie(s) op: Routeplanner GoEuro brengt de ultieme reis-app voor reizen in Europa uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.