Apple positief over lancering Apple Watch

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 22 april 2015 13:00

Apple Watch

Komende vrijdag wordt de Apple Watch gelanceerd en alles lijkt volgens schema te verlopen. Verkoopdirectrice Angela Ahrendts is positief gestemd over de lancering van de smartwatch.

Vrijdag 24 april staat al een tijdje omcirkeld in de agenda van Apple en van de mensen die een Apple Watch hebben besteld. De smartwatch wordt vrijdag gelanceerd en alles lijkt volgens schema te verlopen. Order-statussen veranderen van "Processing Items" naar "Preparing for Shipment" en Apple is begonnen met geld innen bij de Apple Watch-kopers. De lancering lijkt dus geen problemen op te leveren. Lees ook: Apple Watch: de eerste reviews zijn binnen!

'Ontzettend positief'

Ook Angela Ahrendts is positief over de lancering. Dat vertelt de verkoopdirectrice van Apple in een video aan de winkelmedewerkers. In de video legt ze nogmaals uit waarom de Apple Watch voorlopig alleen online te koop is en stelt ze klanten ook gerust. Iedereen die een Apple Watch heeft besteld zal de smartwatch binnenkrijgen en klanten die een leveringstijd van 24 uur in beeld krijgen zullen de Apple Watch gewoon vrijdag of zaterdag hebben. De reacties op de Apple Watch zijn volgens Ahrendts 'ontzettend positief'. In de video, die hieronder te zien is, geeft de verkoopdirectrice ook aan dat de release van de nieuwe MacBook volgens schema verloopt.

We houden je de komende dagen uiteraard op de hoogte van alle nieuwtjes rond de lancering van de Apple Watch. Houdt de site en onze Social Media dus goed in de gaten!


Exclusif : Angela Ahrendts évoque la sortie de... door mac4ever

0 Reactie(s) op: Apple positief over lancering Apple Watch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.