'Binnenkant iPhone 6s: nieuwe chips en toch 16 GB-versie'

De downloadsnelheid van de iPhone 6s zou kunnen verdubbelen doordat de smartphone een nieuwe chip krijgt. Daarnaast krijgt de 6s toch een 16 GB-versie, zo is te zien op nieuwe foto's van 9to5mac.

Eerder liet 9to5mac al zien dat de buitenkant van de 6s bijna niet verandert ten opzichte van de iPhone 6. Op een nieuwe serie foto's is te zien dat de binnenkant wel een upgrade krijgt met minder, maar wel nieuwe chips. De smartphone krijgt een compleet vernieuwd draadloos systeem aan de binnenkant dat wordt ondersteund door een nieuwe Qualcomm LTE-chip. De MDM9635M-chip zou voor betere prestaties moeten zorgen. De downloadsnelheid van de iPhone 6s zou daarnaast verdubbeld moeten worden. Ook de NFC-chip, die gebruikt wordt voor Apple Pay, wordt vernieuwd. Daarnaast krijgt de 6s minder chips waardoor de smartphone zuiniger moet worden. Lees ook: Eerste foto's iPhone 6s: buitenkant verandert niet.

Toch 16 GB-versie

De nieuwe iPhones lijken daarnaast toch een 16 GB-versie te krijgen terwijl dat volgens eerdere berichten niet het geval zou zijn. Op de foto's die werden gedeeld door 9to5mac is te zien dat er wel degelijk een 16 GB-versie gaat komen. Dat is opvallend omdat de bestanden en apps steeds groter worden en Apple volgens eerdere berichten af zou stappen van de 16 GB-versie. Het kan echter ook zo zijn dat alleen het prototype 16 GB-opslagruimte heeft en dat de smartphone wordt uitgebracht van 32 GB-opslagruimte.

© PXimport

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten