Vernieuwde muziek-app in bèta iOS 8.4

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 14 april 2015 15:51

iPhone

In iOS 8.4 is de vernieuwde muziek-app te bewonderen. De muziek-app heeft een nieuw design en een aantal nieuwe features, zo is te zien in de eerste bètaversie van iOS 8.4 die beschikbaar is voor geregistreerde ontwikkelaars.

De eerste bètaversie van iOS 8.4 is nu beschikbaar voor geregistreerde ontwikkelaars en daarin heeft de muziek-app een grote verandering ondergaan. Het design is vernieuwd waardoor er veel ruimte is voor afbeeldingen van artiesten en de albumhoezen. De muziek wordt afgespeeld in een mooie nieuwe layout en is gemakkelijk te streamen via AirPlay. Je kunt je muziek daardoor draadloos streamen zonder dat je het scherm hoeft te verlaten. In de nieuwe layout vind je ook de optie 'Up next' waarmee je kunt zien welke nummers als volgende worden afgespeeld.

Altijd zichtbaar

De Mini Player heeft ook een metamorfose ondergaan en is nu altijd zichtbaar in de muziek-app. Je kunt dus je muziek blijven bedienen terwijl je in de app bezig bent. Naast de Mini Player is ook de zoekfunctie overal beschikbaar in de app, door op het vergrootglasicoontje te tikken kun je makkelijk zoeken in de muziek-app.

Een andere toevoeging is te vinden in het overzicht van je muziek. Bovenaan laat de app de laatst toegevoegde muziek en playlists zien. Je kunt ze direct beluisteren door ze aan te tikken. De playlists kun je in de nieuwe muziek-app ook persoonlijk maken door een eigen afbeelding en beschrijving toe te voegen.

De bètaversie van iOS 8.4 komt een kleine week na het uitkomen van iOS 8.3. De derde update van iOS 8 werd afgelopen donderdag beschikbaar voor publiek.

0 Reactie(s) op: Vernieuwde muziek-app in bèta iOS 8.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.