Mail-app op iOS wordt gebruiksvriendelijker door aanpassingen

Door: Niels van der Helm | 30 september 2015 10:58

Nieuws

De mail-app van Apple heeft kleine veranderingen ondergaan. Deze veranderingen zijn niet zo groot als de veranderingen in de Notes en Maps, maar de kleine veranderingen zitten voornamelijk in het beheer van je mail.

Naast het beheer van je mail worden de bijlage ook beter ondersteund. Door de nieuwe 3D Touch-technologie kun je snel een bijlage toevoegen. Door langer op een document te drukken wordt deze toegevoegd als bijlage in een mail. Wanneer je een bijlage opent uit een mail kan je door middel van de 3D Touch-technologie kun je deze direct opslaan of in verschillende clouds als OneDrive of Dropbox. Je moet wel een app van deze clouds geïnstalleerd hebben op je iPhone of iPad. Je kunt echter wel maar één bijlage per keer kunt opslaan in de clouds wanneer je deze technologie gebruikt.

Siri

Een andere aanpassing in de mail-app is de toevoeging van Siri. Met behulp van Siri kun je gemakkelijk door je mails zoeken. Een andere toevoeging ondervind je wanneer je wordt gebeld door een nummer die niet in je iPhone opgeslagen is. Wanneer je gebeld wordt door een telefoonnummer dat niet in je iPhone opgeslagen staat, maar het toestel jou wel een mail heeft gestuurd, kan de iPhone na de update deze wel aan elkaar koppelen. Hierdoor kun je na afloop van het gesprek direct het nummer aan de naam koppelen in je contacten.

0 Reactie(s) op: Mail-app op iOS wordt gebruiksvriendelijker door aanpassingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.