iPod Rescue 1.0

Door: Robbin Ooijevaar | 17 januari 2011 16:03

Review

Het overzetten van muziek van uw iPod naar een willekeurige computer zou eenvoudig moeten zijn, maar Apple denkt hier anders over. U hebt iTunes nodig en u kunt uw iPod in principe alleen met uw eigen systeem gebruiken. iPod Rescue is bedoeld om gegevens van uw iPod te redden. Dit kan handig zijn na bijvoorbeeld een computercrash of als de muziekbibliotheek van iTunes verzaakt.

Met iPod Rescue kopieert u uw muziek van de draagbare speler naar de harde schijf van uw computer. Het programma is ook handig als u buiten iTunes om muziek van uw iPod naar de pc van iemand anders wilt kopiëren. Ook kunt u iPod Rescue gebruiken om muziek af te spelen vanaf uw iPod en bovendien kan het programma de muziekinformatie bewerken. De makers geven weinig informatie over de ondersteuning van verschillende iPods en software-versies. We kunnen dan ook niet beloven dat het programma met uw iPod overweg kan, maar het is zeker het proberen waard! U hoeft iPod Rescue niet te installeren, u kunt er direct na het downloaden mee aan de slag.

iPod Rescue kopieert muziek van een iPod naar de pc, zelfs zonder iTunes.

iPod Rescue 1.0

Freeware

Taal Engels

Download 4,5 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: iPod Rescue 1.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.