iPhone 8 zal lijken op originele iPhone

Door: Lub Snoek | 21 maart 2017 07:34

Nieuws

De nieuwe iPhone wordt qua ontwerp een eerbetoon aan de originele iPhone.

De nieuwe iPhone zal waarschijnlijk het 'waterdruppel'-ontwerp krijgen dat de eerste iPhone ook had. Dat meldt de Koreaanse ET News. Met de komst van de nieuwe iPhone in september zal Apple het tienjarig bestaan vieren van de originele iPhone. Lees ook: Nieuwe iPhone krijgt augmented reality.

Plat

Tot de iPhone 4 waren de behuizingen van de iPhone altijd een stuk ronder. Ronde hoeken met een bolle achterkant gaven de iPhone de bekende waterdruppel-look. Sinds de iPhone 4 hebben de smartphones van Apple een platte achterkant met minder ronde randen.

De iPhone 6 gaf de iPhone weer afgeronde randen, maar deze waren niet zo rond als de eerste iPhone. Ook was de achterkant nog volledig plat, net als die van de iPhone 4.

Glas

De iPhone 8 krijgt waarschijnlijk een glazen achterkant. Met dit '3D-glass' wil Apple een subtiel rond effect toevoegen aan de randen van de iPhone. Zo heeft de iPhone nog steeds in de praktijk een platte achterkant, maar lijkt deze bol door een effect in het glas. De randen blijven volgens ET News wel even rond als de huidige iPhones.

De glazen achterkant zou voor het effect vloeiend overlopen in het nieuwe OLED-scherm aan de voorkant van de iPhone.

0 Reactie(s) op: iPhone 8 zal lijken op originele iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.