'iPhone 7 net zo dun als iPod touch'

Door: Niels van der Helm Niels van der Helm | 07 september 2015 12:03

iPhone

De iPhone 7, die volgend jaar wordt verwacht, zal de dunste iPhone tot nu toe worden. De iPhone 7 zal tussen de 6 en 6,5 mm dik worden. Dit meldt Macrumors.com op basis van uitspraken van analist Ming - Chi Kuo. Hij heeft een rapport in handen heeft gekregen waarin dit vermeld staat.

Wanneer je dit vergelijkt met de voorgangers van de iPhone 7 is dit een redelijk groot verschil. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus worden vermoedelijk 6,9 en 7,1 mm dik. Hierdoor wordt de iPhone 7 net zo dik als de iPod touch, zo meldt Macrumors.

Beeldscherm iPhone 7

Eerder doken er ook al andere geruchten op over de iPhone 7, die Apple vermoedelijk in 2016 zal gaan lanceren. De Glass-on Glass technologie zou terugkeren in de iPhone 7. Deze techniek werd eerder al gebruikt in de iPhone 4 en iPhone 4S. Echter verwacht analist Chi Kuo dat dit niet gaat gebeuren.

Hij beweert dat de problemen, die volgens andere partijen zouden ontstaan als de in-cell panel wordt gebruikt, niet van toepassing zijn. Dit zou ervoor zorgen dat de in-cell panels 'gewoon' gebruikt kunnen worden voor de nieuwe iPhone.

Een ander gerucht is dat er een 4K-scherm in de nieuwe iPhone zal komen. Dit zorgt voor een hogere schermresolutie.

Apple event

Voordat Apple de iPhone 7 introduceert, zullen eerst nog de iPhone 6s en iPhone 6s Plus verschijnen. Apple heeft voor aanstaande woensdag een event gepland, waar de telefoons vermodelijk uit de doeken gedaan worden. Houd MacWorld.nl deze week dus in de gaten voor al het nieuws rondom nieuwe iPhones, een vernieuwde Apple TV, Watch OS 2 en de iPad Pro.

0 Reactie(s) op: 'iPhone 7 net zo dun als iPod touch'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.