'iPhone 6s in roségoud en met 2 GB RAM'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 13 mei 2015 11:03

iPhone

De iPhone 6s en 6s Plus krijgen onder andere 2GB RAM-geheugen en zullen in twee kleuren goud beschikbaar zijn. Apple-analist Ming-Chi Kuo bevestigt deze, en nog een aantal andere, geruchten rond de nieuwe iPhones.

Bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities bevestigt een aantal geruchten rondom de iPhone 6s en 6s Plus. De analist heeft het al vaker bij het juiste eind gehad wat betreft Apple-producten. Volgens Kuo zal de massaproductie van de iPhones starten in augustus en zullen er dit jaar zo'n tachtig tot negentig miljoen nieuwe Apple-smartphones beschikbaar zijn. Waarschijnlijk zal Apple de nieuwe smartphones in september releasen. De afmetingen van de smartphones blijven hetzelfde als die van de iPhone 6 en 6 Plus, namelijk 4.7- en 5.5-inch, en de 6s zal beschikbaar zijn in geel- en roségoud.

Voorspellingen iPhone 6s en 6s Plus

Kuo bevestigt echter nog meer features van de iPhone 6s en 6s Plus. Zo krijgen de nieuwe smartphones Force Touch, de techniek die al werd gebruikt voor de Apple Watch en de nieuwe MacBook. De camera krijgt een hogere resolutie, waarschijnlijk 12 megapixels, en de smartphones krijgen een nieuwe A9-chip met 2GB RAM-geheugen. Verder krijgen de 6s en 6s Plus een sterkere behuizing en een speciale uitvoering van de 6s plus met een sterker saffieren scherm. Kuo bevestigt ook dat de smartphones een extra microfoon krijgen voor een betere spraakkwaliteit en een een verbeterde Touch ID-sensor om Apple Pay makkelijker te maken.

De Apple-analist meldt als laatste dat hij geen nieuwe 4-inch iPhone verwacht. Dat zou betekenen dat Apple dit jaar geen iPhone 6c zal uitbrengen zoals eerder werd gedacht.

0 Reactie(s) op: 'iPhone 6s in roségoud en met 2 GB RAM'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.