'iPhone 6s beschikbaar vanaf 18 september'

Door: jeroen-kuiper | 17 augustus 2015 13:29

Nieuws

De iPhone 6s zal vanaf 18 september beschikbaar zijn, als we de laatste geruchten mogen geloven. In Nederland en België wordt dat wellicht een weekje later.

Bronnen zeggen tegen de Japanse media dat de iPhone 6s vanaf 18 september beschikbaar zal zijn, zo meldt IT Home. De bronnen zouden wel eens gelijk kunnen hebben want Apple doet de nieuwe iPhones meestal snel na de aankondiging in de verkoop. De iPhones worden waarschijnlijk op woensdag 9 september gepresenteerd. Dat 18 september op een vrijdag valt maakt het nog aannemelijker dat de datum klopt. De verkoop van Apple-producten begint vaak op een vrijdag. Volgens de bronnen zullen de pre-orders op 11 september van start gaan. Lees ook: iPhone 6s en 6s Plus: Dit is wat we weten.

Wellicht later in Nederland en België

Of de iPhones op 18 september ook in Nederland en België beschikbaar zullen zijn is nog niet te zeggen. Meestal zitten onze landen niet bij de eerste verkoopgolf en ook bij de verkoop van de iPhone 6 en 6 Plus, die vorig jaar in de verkoop gingen, moesten wij een week wachten. Als dat deze keer ook zo is, dan zullen de iPhone 6s en 6s Plus op 25 september in de verkoop gaan in Nederland en België.

1 Reactie(s) op: 'iPhone 6s beschikbaar vanaf 18 september'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 22 augustus 2015 23:43 Anoniem
    Jeeeej
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.