'iPhones met Force Touch in productie'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 29 juni 2015 12:16

iPhone

De productie van de iPhone 6s en 6s Plus, die waarschijnlijk in september uit gaan komen, zou inmiddels gestart zijn. De iPhones worden uitgerust met Force Touch.

Bloomberg meldt op basis van betrouwbare bronnen dat de productie van de nieuwe generatie iPhones is gestart. De iPhone 6s en 6s Plus worden waarschijnlijk in augustus gepresenteerd en zullen in september te koop zijn. De iPhones worden uitgerust met Force Touch. Die techniek werd al gebruikt bij de Apple Watch en de nieuwste MacBook. De 6s en 6s Plus zullen daarom iets dikker worden maar blijven wel even groot als de iPhone 6 en 6 Plus.

Alleen scherm kan problemen opleveren

De bronnen van Bloomberg verwachten dat er tijdens de productie geen grote problemen zullen opspelen omdat de iPhones qua formaat niet veel verschillen van de huidige iPhones. De productie zal komende maand worden opgevoerd en enkel de productie van het scherm zou problemen kunnen opleveren. Als er teveel materiaal moet worden afgekeurd kan de productie in gevaar komen.

Naast Force Touch krijgen de Apple-smartphones waarschijnlijk een betere camera met 12 megapixel, een nieuwe A9-chip met 2GB RAM-geheugen, een extra microfoon en een verbeterde Touch ID-sensor. De 6s zal daarnaast van sterker aluminium gemaakt worden en in roségoud beschikbaar zijn.

0 Reactie(s) op: 'iPhones met Force Touch in productie'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.