Hoe blokkeer je iemand op Instagram die jou heeft geblokkeerd?

Door: Martin Gijzemijter Gijzemijter | 10 juni 2017 08:12

How To

In een ideale wereld zijn we allemaal vrienden en kunnen we prima met elkaar door één deur. In de échte wereld, en op social media. In de realiteit gaat je beste vriend er echter helaas wel eens met je vrouw vandoor, in welk geval je hem misschien niet meer op social media wil hebben. En dan wil je hem bijvoorbeeld op Instagram blokkeren. Maar wat nu als hij je eerst geblokkeerd heeft?

Dat klinkt een beetje kinderachtig, want wat doet het ertoe wie de ander als eerste blokkeert op Instagram? In de realiteit blijkt het toch best een vervelend euvel, want als je te maken hebt met iemand die er op uit is om je een hak te zetten, dan kan deze persoon je keer op keer deblokkeren, iets kwetsends posten, en je vervolgens snel weer blokkeren. Je kunt dan niet reageren, sterker nog, je kunt het profiel van deze persoon niet eens zien, want hij / zij heeft je geblokkeerd. Sta je dan machteloos? Gelukkig niet!

instagram blokkeren

Blokkeren

Er is een trucje waarmee je alsnog iemand kunt blokkeren die jou geblokkeerd heeft. Het is heel eenvoudig, maar vereist wel dat je de persoon in kwestie nog éénmaal een berichtje stuurt. Ga op Instagram naar een bericht dat je met de persoon in kwestie zou willen delen (tip: prima moment om nog een laatste statement te maken). Tag de persoon die je wilt blokkeren in dit bericht. Wanneer je dit doet, verschijnt er boven in beeld Bericht verzonder naar... met daarachter de profielnaam van de persoon die je hebt getagd. Nu moet je snel zijn, voor de tekst verdwijnt, moet je drukken op deze profielnaam. Je komt dan op een soort tussenpagina terecht, wat niet het profiel is van de persoon in kwestie, maar wél een pagina met rechtsboven een pictogram met de letter i. Druk je op dit pictogram, dan krijg je de optie om dit profiel te blokkeren. En voila, afgelopen zijn de pesterijen.

0 Reactie(s) op: Hoe blokkeer je iemand op Instagram die jou heeft geblokkeerd?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.