Gerucht: Dit jaar drie nieuwe iPhones

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 26 maart 2015 12:41

iPhone

De iPhone 6 en 6 Plus zijn pas een half jaar oud, maar de geruchtenmachine voor de volgende generatie komt alweer flink op gang. Het niet altijd even betrouwbare DigiTimes denkt te weten dat Apple dit jaar met liefst drie nieuwe iPhones komt, waaronder een iPhone 6C en een 6S en 6S Plus.

Daarmee zou Apple terug gaan grijpen op het succes van de vorige generatie. De iPhone 6C krijgt een scherm van 4 inch, net zoals de iPhone 5 en 5S, maar heeft verder specificaties die meer lijken op die van de iPhone 6 en 6 Plus. Net zoals de niet bijster succesvolle iPhone 5C komt de 6C waarschijnlijk in allerlei felle kleuren op de markt.

Dit zouden ze dan moeten worden.

Meer in de lijn der verwachting ligt de komst van twee vernieuwde versies van Apple´s vlaggenschepen: de 6S en 6S Plus. Apple komt in oneven jaren al een tijdje met een geüpgradede versie van de iPhone, die niet zo gloednieuw is als in de even jaren, maar wel enkele nieuwe features heeft. Een van de hardnekkigste geruchten is dat de 8 megapixelcamera wordt vervangen door eentje van 12 MP.

1 Reactie(s) op: Gerucht: Dit jaar drie nieuwe iPhones

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 27 maart 2015 14:55 Anoniem
  Misschien moet iedereen die deze producten wil kopen, eerst de docu zien "Apple's verbroken beloftes".
  Daarin wordt getoond dat Apple niet ingrijpt bij de mensonterende werkomstandigheden in de Chinese fabrieken, waar deze peperdure speeltjes worden gemaakt.
  Ze weten ervan, maar doen niks!
  Alles voor hoge verkoop cijfers en de macht.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.