De 30 beste mini-gadgets

Door: Richard Veenstra | 30 oktober 2016 08:08

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Opslag en internet
  3. Foto, audio en video
  4. Accessoires
  5. Leuk en handig

Er zijn duizenden handige en geinige mini-gadgets voor je smartphone of tablet te vinden. Aan de ene kant heb je nuttige accessoires zoals oplaadkabels, adapters en cameralenzen, aan de andere kant heb je geinige gadgets zoals drones, mini-ventilatoren en wearables. In dit artikel vind je leuke mini-gadgets die je zo in je broekzak of handtas meeneemt en die niet meer dan een paar tientjes kosten.

Bestellen bij AliExpress

Het grote voordeel van AliExpress is natuurlijk dat de prijzen laag zijn. Een nadeel is dat het lang kan duren voordat je je bestelling binnen hebt. Als je kiest voor de standaard bezorgwijze moet je soms wel zes weken geduld hebben. Wil je een gadget sneller in huis hebben? Bij sommige producten kun je ook kiezen voor AliExpress Premium Shipping en DHL. Je bestelling wordt dan een stuk vlotter geleverd, maar de verzendkosten zijn dan hoog - vaak zelfs hoger dan de waarde van wat je besteld hebt. De vraag is natuurlijk of je dat ervoor over hebt. Lees ook: Altijd gezond met deze gadgets.

Tip 01: Aansluitgemak

Prijs:
€ 0,78

Website:
www.tiny.cc/ttmg01

Met deze kabel kun je randapparatuur via een normale usb-kabel op je Android-apparaat aansluiten. Handig voor als je bijvoorbeeld een extern toetsenbord wilt aansluiten. Je smartphone of tablet moet een usb-micro-aansluiting hebben. De totale lengte van deze usb 2.0-kabel is slechts zestien centimeter en hij weegt nog geen tien gram.

Tip 02: Extra power

Prijs:
€ 24,99

Website:
www.tiny.cc/ttmg02

De TP-Link TL-PB5200 levert je 5200 mAh en dat is 140% van de batterij van je Samsung Galaxy S6 of 200% van je iPhone 6. Dit betekent dat als je iPhone 6 normaal gesproken vijf uur meegaat, je met deze powerbank nog tien uur langer (!) van je apparaat kunt genieten.

Tip 03: Draadloos laden

Prijs:
€ 17,49

Website:
www.tiny.cc/ttmg03

Sommige smartphones en tablets kun je draadloos opladen. Deze Samsung Qi is speciaal voor je Samsung Galaxy S6 en S7 gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen, is je Galaxy op de Qi te leggen. Door middel van magnetische inductie wordt je smartphone opgeladen.

Tip 04: Sleutelrol

Prijs:
€ 24,99

Website:
www.tiny.cc/ttmg04

Met deze sleutelhanger heb je altijd een oplaadkabel voor je iPhone of iPad bij de hand. Aan de ene kant vind je een lightning-aansluiting, aan de andere kant een standaard usb-aansluiting die je zo in een pc of oplader kunt steken. De MIXIT van Belkin is in verschillende kleuren verkrijgbaar, onder mee in het blauw, grijs, paars en goud.

Tip 05: Bedankt, zon!

Prijs:
€ 24,95

Website:
www.tiny.cc/ttmg05

Normaal gesproken ben je voor een zonne-energie-oplader heel wat geld kwijt, maar de Xtorm Solar AM119 Platinum Mini levert 2000 mAh voor nog geen vijfentwintig euro. De batterij weegt slechts 62 gram en past daarom makkelijk in je broekzak. Als de zon niet schijnt, kun je de batterij normaal opladen via je pc.

0 Reactie(s) op: De 30 beste mini-gadgets

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.