'Camera iPhone 6s zal ook uitsteken'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 31 juli 2015 10:37

iPhone

De camera van de iPhone 6s steekt net als bij zijn voorgangers ook uit. Dat blijkt uit nieuwe uitgelekte foto's die door de Franse website Nowhereelse online werden gezet.

De uitstekende bolle camera is voor veel gebruikers van de iPhone 6 en 6 Plus een minpunt aan de smartphones. Als we de foto's op Nowhereelse bekijken gaat Apple dat in ieder geval niet aanpassen bij de iPhone 6s. Op de foto's zijn de cameraringen te zien die geplaatst gaan worden en daaruit kan worden opgemaakt dat de camera uit blijft steken. De camera zal er qua megapixels wel op vooruitgaan want de camera gaat van acht naar twaalf megapixels. Op de foto's is verder ook te zien dat de homeknop hetzelfde blijft en dat de Ligtning-ingang, volumeknoppen en de LED-flitser in één kabel zijn verwerkt.

De cameraringen verraden een uitstekende camera.

Alleen van binnen anders

Het is in de lijn van eerdere geruchten niet heel opvallend dat er bij de iPhone 6s qua uiterlijk niet veel verandert ten opzichte van de iPhone 6 en 6 Plus. De laatste weken doken er al foto's op vanuit de fabriek waarop te zien is dat de nieuwe Apple-smartphone er zo goed als hetzelfde uit gaat zien. De veranderingen zitten dan ook vooral aan de binnenkant. De 6s krijgt onder meer een snellere processor, 2GB RAM-geheugen en Force Touch.

De 6s en 6s Plus worden waarschijnlijk komende maand gepresenteerd, en zullen in september uitgebracht worden.

Ook de homeknop blijft hetzelfde

0 Reactie(s) op: 'Camera iPhone 6s zal ook uitsteken'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.