Eerste foto's iPhone 6s: buitenkant verandert niet

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 01 juli 2015 11:03

iPhone

Op foto's van de iPhone 6s, die in handen zijn gekomen van 9to5mac, is te zien dat de nieuwe smartphone aan de buitenkant hetzelfde zal zijn als de iPhone 6. Aan de binnenkant verandert er echter wel het nodige.

De foto's laten zien dat de iPhone 6s ten opzichte van de iPhone 6 niet tot weinig verandert. De iPhones, die naar verwachting in augustus gepresenteerd gaan worden, krijgen Force Touch en daarvoor zouden ze wat dikker moeten worden. Het verschil in dikte is volgens de Apple-site te minimaal om waar te nemen. Het achterpaneel is nog gelijk aan de iPhone 6 met daarop ook de antenne-strepen. Aan de onderkant zien we een ingang voor een koptelefoon, een Lightning-ingang en de speakers. Er zullen geen extra speakers bijkomen en de 6s krijgt een enkele camera. Volgens eerdere geruchten zal dat een 12 megapixel camera zijn.

Verschil vooral in de binnenkant

Het verschil met de eerdere iPhones zit hem dan ook vooral in de binnenkant. De bevestigingspunten voor de onderdelen zitten op andere plekken dan de eerdere modellen waardoor we kunnen aannemen dat het hier om een nieuwe iPhone gaat. De bevestigingspunten wijzen op nieuwe onderdelen zoals bijvoorbeeld een nieuwe chip. Volgens eerdere berichten zal dat een A9-chip met 2GB RAM-geheugen worden.

Foto's: 9to5mac.com

0 Reactie(s) op: Eerste foto's iPhone 6s: buitenkant verandert niet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.