Apple wordt toch geen provider

De geruchten dat Apple provider zou worden in de VS en Europa kunnen de prullenbak in. Een woordvoerder van het bedrijf heeft de geruchten tegenover CNBC ontkracht.

Apple heeft bij grote uitzondering gereageerd op de geruchten dat het mobiele abonnementen wil verkopen in de VS en Europa. Normaal gesproken reageert het bedrijf nooit op geruchten, maar een woordvoerder van het bedrijf heeft deze geruchten tegenover CNBC snel ontkend. Het is mogelijk dat Apple bang is voor de gevolgen van het gerucht, aangezien het nu samenwerkt met telecombedrijven om de iPhone te verkopen en het in de Apple Store mobiele abonnementen aanbiedt.

BREAKING: Apple says it has not discussed & is not planning MVNO cellular service following reports saying it was planning on doing that.

-

Apple als provider

Business Insider meldde eerder op basis van bronnen dat Apple grote plannen zou hebben en mobiele abonnementen zou willen verkopen in de VS en Europa. Het bedrijf zou volgens de bronnen geen eigen netwerk willen aanleggen maar gebruik gaan maken van bestaande netwerken. Apple zou zodoende een virtueel netwerk opzetten zoals aanbieders als BEN, Simpel en Bliep al doen in Nederland. Deze geruchten kunnen nu alweer de prullenbak in.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten