Bekijk lokale Verhalen met Snap Map

Door: Lub Snoek | 23 juni 2017 07:14

How To

Snapchat heeft in zijn nieuwste update de functie Snap Map toegevoegd. Hiermee kunnen gebruikers verhalen van overal ter wereld bekijken op een speciale kaart. Hier leggen we uit hoe dat werkt.

Update

Om gebruik te maken van de Snap Map, moet je eerste de nieuwste versie van Snapchat downloaden in de App Store of Google Play.

Nadat je de update hebt geïnstalleerd, open je Snapchat en navigeer je naar de camera. Daar knijp je je vingertoppen naar elkaar toe, zoals je ook zou doen als je een foto wil uitzoomen. Nu verschijnt de Snap Map.

Bij het opnemen van een Snap, kun je dit sturen naar vrienden, toevoegen aan Mijn Verhaal en toevoegen aan Ons Verhaal. Als je het plaats op Ons Verhaal, bestaat de kans dat je Snap zichtbaar wordt op de kaart voor anderen.

Overal ter wereld

Het poppetje geeft aan waar jij je bevindt, foto-iconen lichten bepaalde locaties uit. De gekleurde vlekken geven aan als er ergens een openbare Snap is geplaatst. Hoe donkerder de vlek, hoe meer Snaps je kunt bekijken. Dankzij de update van Snapchat is het mogelijk om over de hele wereld Verhalen te bekijken. Van een getekend rek in Kopenhagen tot de skyline van Hong Kong.

Instagram

Op het sociale platform Instagram was het al eerder mogelijk om een Verhaal te koppelen aan de plek waar je deze opnam. Bij Instagram kun je echter alleen Verhalen bekijken van de plek waar je je op dat moment bevindt. Dankzij de update in Snapchat kun je dus op elke plek waar Snapchat gebruikt wordt Verhalen bekijken.

0 Reactie(s) op: Bekijk lokale Verhalen met Snap Map

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.