Zo kun je apps automatisch downloaden op je iPhone

Door: Chwhynny Overbeeke | 24 augustus 2016 07:22

How To

Het is al sinds iOS 7 mogelijk om apps op je iPhone automatisch te laten updaten, maar er zijn meer mogelijkheden. Hier laten we zien hoe je dit kunt instellen.

Vanaf iOS 7 is het mogelijk om de apps die op je iPhone geïnstalleerd zijn automatisch te laten updaten. Op deze manier hoef je zelf geen nieuwe versies van apps te downloaden in de App Store. Lees ook: Dropbox als back-up van je bestanden: handig of dom?

Pas op voor je data

Om automatisch updaten in te schakelen moet je naar Instellingen > iTunes en App Store gaan en de schakelaar bij de optie Updates op groen zetten.

Voortaan zullen apps meteen automatisch geüpdatet worden zodra er een nieuwe update voor is. Zo ben je meteen altijd up-to-date zonder dat je steeds moet controleren of er updates beschikbaar zijn.

Standaard worden updates alleen over wifi gedownload, maar als je dat wilt kun je de schakelaar bij Gebruik mobiele data op groen zetten om updates ook automatisch via mobiele data te downloaden. Hier kunnen echter kosten aan verbonden zijn afhankelijk van je dataplan, en pas op dat je hiermee je datalimiet niet overschrijdt.

0 Reactie(s) op: Zo kun je apps automatisch downloaden op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.