Goedkoop iOS- en Android-apps kopen

Door: Stefanie Katzenbauer | 13 juni 2018 09:54

How To

Soms ondervind je dat de gratis apps simpelweg niet toereikend zijn. Maar voordat je besluit om het volledige bedrag voor een app te betalen, zijn er een paar stappen die je kan ondernemen om te kijken of je de app niet misschien toch met wat korting kunt aanschaffen. Wij geven je graag tips om apps met korting te kopen!

Korting in de Apple App Store

Met de app CheapCharts blijf jij altijd op de hoogte van de momenten waarop jouw favoriete app, film of muziek met korting te koop is in de App Store.

Je downloadt CheapCharts en vult vervolgens jouw app, muziek of film naar keuze in op je wenslijst. De app houdt vervolgens bij wanneer dit product met korting wordt aangeboden en stelt jou daar meteen van op de hoogte!

(iOS) 

Korting in Google Play

Ook voor Google Play is er een speciale app. Deze app heet Best App Sale. Hierin zie je niet alleen de kortingen van apps, maar ook andere software van bijvoorbeeld Steam, de Nintendo eShop of Playstation Network.

De app doet wat onoverzichtelijk aan met alle prijzen in allerlei kleuren en de verschillende advertenties die door je scherm flitsen maar je kan enkele categorieën selecteren en vervolgens organiseren op bijvoorbeeld prijs of populariteit. Hierdoor wordt het vanzelf al overzichtelijker. Ook kan je apps zoeken en op je wenslijst zetten waardoor je zelf een overzichtelijke lijst creëert.  

(Android)

Hou kortingssites in de gaten

Er zijn verschillende sites die constant voor jou bijhouden welke apps in de sale zijn. Als je een lijstje met deze sites maakt en ze regelmatig checkt, dan zou het goed kunnen zijn dat jouw lievelingsapp daar plots met fikse korting op verschijnt!

Als je gebruiker bent van de site Reddit dan vind je via de Google Play Deals-subreddit de laatste apps die met korting worden aangeboden. Je vindt deze subreddit hier.

Daarnaast kun je voor Android-apps ook kijken in de lijst van de site AppBrain. In deze lijst zijn alle beschikbare Android-apps opgenomen. Je filtert de inhoud in het menu aan de linker kant en kiest vervolgens voor de categorie “Price Reduced” om te zien welke apps van de gekozen categorie in de sale zijn. De lijst vind je hier.

Daarnaast is AppSales ook een hele handige website. Deze site is een stuk overzichtelijker dan AppBrain en geeft meteen aan welke populaire apps er met korting aan te schaffen zijn. Je vindt de site hier.

Voor iOS-apps kun je de site AppShopper in de gaten houden. Deze werkt hetzelfde als AppBrain maar richt zich meer op apps voor iPhone en iPad. Deze lijst vind je hier.

1 Reactie(s) op: Goedkoop iOS- en Android-apps kopen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 13 juni 2018 17:04 robi
    Je kan ook je email doorgeven op https://www.macappstoresale.com en je krijgt elke week goede apps aangeboden, met hoge korting, voor € 1,09. Echt de moeite waard. Echter alleen voor iPhone gebruikers!
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.