Apple's jubileumtoestel wordt duurste iPhone ooit

Door: Lub Snoek | 09 februari 2017 11:10

iPhone

De iPhone die Apple dit jaar uitbrengt kan nog wel eens duur uitvallen. Het toestel krijgt waarschijnlijk een volledig nieuw design en een OLED-scherm.

Jubileum

De eerste iPhone stamt alweer uit 2007. Met de iPhone van dit jaar viert Apple dan ook het tienjarige jubileum van de iPhone. Volgens Fast Company zal dit jubileumtoestel de ultieme iPhone zijn met een hoog prijskaartje; meer dan 1000 dollar. Lees ook: Apple stelt nieuwe marketingbaas aan voor Apple TV.

Door belastingen en de koers van de dollar vraagt Apple al langer meer dan 1000 euro voor een iPhone. Zo kost de iPhone 7 Plus met 256GB in de VS 969 dollar, terwijl wij er 1.129 euro voor betalen. De nieuwe iPhone zal voor Nederland en België waarschijnlijk duurder worden dan 1.200 euro.

Overslaan

Dit prijskaartje zal waarschijnlijk niet hangen aan een iPhone 7S. Het gerucht gaat al langer dan het jubileumtoestel iPhone 8 zal heten of zelfs iPhone X, het Romeinse getal voor 10.

Hoewel de nieuwe iPhone waarschijnlijk gewoon rond dezelfde periode als gewoonlijk wordt aangekondigd, is Apple al wel een stuk vroeger begonnen met de productie van de nieuwe iPhone. Dat blijkt uit cijfers van de productieketen van de Amerikaanse techgigant.

Randloos

Volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone een randloos OLED-display. Uit eerdere berichten bleek al dat Apple de vingerafdrukscanner onder het scherm probeerde te plaatsen. Na het verwijderen van de fysieke knop van de iPhone 7, zou Apple de scanner volledig uit het zicht kunnen plaatsen. Hierdoor krijgt de nieuwe iPhone waarschijnlijk ook geen home-knop meer.

0 Reactie(s) op: Apple's jubileumtoestel wordt duurste iPhone ooit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.