Apple's AirPods vanaf nu te koop in Apple Store

Door: Daan Doedens | 13 december 2016 16:04

Nieuws

De langverwachte AirPods zijn eindelijk klaar om verscheept te worden. Op de website van Apple kun je de draadloze oordopjes nu bestellen. De prijs is met 179 euro niet van de poes.

Apple kondigde de oordopjes aan bij een event in september, waar ook de iPhone 7 getoond werd. De oortjes zitten als gewone doppen in je oren, maar anders dan bij de concurrentie zit er geen draad aan vast.

Sporten

Daardoor zijn ze ideaal om bijvoorbeeld te sporten of op een andere manier actief bezig te zijn. Nadeel is natuurlijk dat de AirPods behoorlijk snel kwijt kunnen raken.

De AirPods kunnen zo'n vijf uur mee op een lading, maar je krijgt er een handig doosje bij dat ook fungeert als een soort powerbank, waardoor je tot 24 uur muziek kan luisteren voor je echt aan de lader moet. Apple was natuurlijk lyrisch over de geluidskwaliteit, maar dat kunnen we pas testen als we de oordoppen zelf in handen hebben.

Prijs en beschikbaarheid

Fans hebben aardig lang op de AirPods moeten wachten, naar verluid vanwege problemen in het synchroon afspelen van de muziek tussen de twee losse oortjes. Nu kun je de AirPods dus eindelijk bestellen op de website van Apple.

Vanaf volgende week kun je ook in fysieke winkels terecht. Dan worden ook de bestelde exemplaren geleverd. De AirPods gaan 179 euro kosten.

1 Reactie(s) op: Apple's AirPods vanaf nu te koop in Apple Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 14 december 2016 08:04 jan82
    Ik heb ze gekocht! Heel blij mee :) Over de geluidskwaliteit kan ik hier zeggen dat ze prima doen als ze volledig opgeladen zijn. Wanneer de batterij bijna op is dan hoor je wel wat storingen in het geluid.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.