Apple Watch houdt gebruiker voor de gek

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 13 april 2015 12:44

Apple Watch

Kom jij chronisch te laat op je afspraken? Je kunt de tijd op de Apple Watch gemakkelijk een aantal minuten vooruitzetten zodat je genoeg speling hebt om op tijd op je afspraken te verschijnen.

Bij de presentatie van het nieuwe horloge van Apple werd de Apple Watch een 'ongelofelijk exact uurwerk' genoemd. De Apple Watch houdt de tijd bij tot op 50 milliseconden van de wereldtijd en dat is voor de meesten van ons een geruststellende gedachte. Er zijn echter ook mensen die zelf de tijd willen instellen. Mensen die een chronisch probleem hebben met te laat komen zetten hun wekker een aantal minuten vooruit om zo op tijd op hun afspraken te verschijnen. De Apple Watch heeft voor die mensen ook de optie om de tijd zelf aan te passen.

Notificaties Apple Watch

De klok in het display van de Apple Watch kan in sprongen van een minuut aangepast worden. In de settings van de smartwatch kan je aangeven hoeveel minuten de klok moet voorlopen. De tijd kan echter alleen in het display van de Apple Watch veranderd worden. Notificaties en waarschuwingen komen nog gewoon op de normale tijd binnen.

De Apple Watch ging op 10 april 2015 in de voorverkoop en was al vrij snel uitverkocht. De wachttijd voor de smartwatch is vier tot zes weken.

0 Reactie(s) op: Apple Watch houdt gebruiker voor de gek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.