Apple verhelpt iMessage-bug in iOS 8.4

Door: jeroen-kuiper | 12 juni 2015 10:17

Nieuws

iOS 8.4 komt uiterlijk eind deze maand uit, en de publieke bèta is sinds deze week beschikbaar. Apple heeft in de nieuwe update van iOS 8 de iMessage-bug verholpen, en ook Apple Music is terug te zien in de bèta.

We worden inmiddels overspoeld met nieuwe features voor iOS 9, maar we krijgen eerst nog iOS 8.4. De nieuwe update van iOS 8 komt uiterlijk eind deze maand uit want Apple zal op 30 juni Apple Music releasen. Voor de nieuwe muziekdienst is iOS 8.4 nodig en dus moet de update uiterlijk 30 juni op onze devices staan. De bèta-versie kwam deze week al uit en inmiddels zijn de eerste screenshots van Apple Music al opgedoken. De publieke testers konden al een abonnement kiezen, maar de app verder niet gebruiken. De prijzen in euro's zijn inmiddels wel definitief. Voor een individueel abonnement betaal je € 9,99 per maand. Een gezinsabonnement kost € 14,99 per maand en daarvan kunnen maximaal 6 gezinsleden gebruikmaken. Lees ook: Apple Music wordt fulltime radiostation.

iMessage-bug verholpen in iOS 8.4

We weten verder niet veel over iOS 8.4, maar we weten inmiddels wel dat de iMessage-bug is verholpen in de nieuwe update. De bug werd twee weken geleden ontdekt en zorgt ervoor dat je iPhone crasht als je een bericht krijgt met een aantal Arabische tekens en symbolen. Naast iMessage zijn ook andere apps zoals Skype, Twitter en WhatsApp gevoelig voor de bug, en ook op andere Apple-devices is het oppassen voor het bericht. Apple plaatste al snel een oplossing online waarin Siri de bug verhelpt, maar vanaf iOS 8.4 is dat niet meer nodig. De bug is dan als het goed is definitief verholpen.

Tot de update van iOS 8.4 is het nog oppassen voor de iMessage-bug. Hier lees je hoe je die voorlopig kunt verhelpen.

0 Reactie(s) op: Apple verhelpt iMessage-bug in iOS 8.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.