Apple toont iPhone 6-foto's op billboards

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 03 maart 2015 15:58

iPhone

Apple gaat vrolijk verder met het leveren van bewijs dat de camera in de iPhone 6 van topkwaliteit is. Over de hele wereld hangt het bedrijf billboards aan hoge gebouwen met daarop de mooiste foto's die door iPhone-gebruikers zijn gemaakt.

Het lijkt erop dat Apple hiermee blijft reageren op de perspresentatie van de Samsung Galaxy S6, waarin Apple het moest ontgelden. Niet alleen grapte Samsung over buigende iPhones, ook werd de camera met de grond gelijk gemaakt.

Maar zoals je op de foto's kunt zien, is er weinig mis met de camera in de iPhone 6. De billboards zijn enorm en nog steeds is er voldoende detail te zien. Het lijkt een wereldwijd charme-offensief van Apple: niet alleen in Amerika worden de billboards gesignaleerd, ook in Canada, Duitsland, Japan en de Verenigde Arabische Emiraten prijken de banners op gebouwen.

Eerder al veranderde Apple de homepage van apple.com, toevallig precies toen de presentatie van Samsung een sneer had gegeven richting de iPhone 6. Hieronder zie je enkele van de billboards en de creaties die iPhone 6-gebruikers ermee gemaakt hebben.

0 Reactie(s) op: Apple toont iPhone 6-foto's op billboards

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.