Apple showt mooiste 'Shot on iPhone 6'-video's

Door: jeroen-kuiper | 02 juni 2015 13:04

Nieuws

Apple heeft zeven 'Shot on iPhone 6'-video's online gezet. De mooie video's duren maar vijftien seconden en zijn op muziek gezet.

Op de 'Shot on iPhone 6'-website deelde Apple eerder al een aantal prachtige foto's die gemaakt zijn door gebruikers van de Apple-smartphone, en nu zijn de bewegende beelden aan de beurt. De zeven video's duren maar vijftien seconden maar laten wel prachtige beelden zien van dieren, mensen en de iPhone werd ook meegenomen in de metro. Het levert schitterende video's op, waarvan je er onderaan dit bericht een aantal kunt bekijken. Lees ook: Heeft de iPhone de beste smartphonecamera?

Apple strijdt met Samsung

De 'Shot on iPhone 6'-website werd door Apple in het leven geroepen als antwoord op de perspresentatie van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge waarin Samsung gehakt maakte van de camera's van de iPhone 6. In de presentatie werden de foto's korreligheid en gebrek aan licht verweten. Apple leek de aanval al te hebben verwacht want de website met de iPhone 6-foto's stond tegelijk met de aankondiging van de Samsung-smartphone online. De prachtige foto's, en nu dus ook video's, bewijzen het ongelijk van Samsung en dus mogen we het een geslaagde tegenaanval noemen.

[youtube]5iVXyPHDPB4[/youtube]

[youtube]6DOmgey5-4w[/youtube]

[youtube]3P2NgVq9Foo[/youtube]

0 Reactie(s) op: Apple showt mooiste 'Shot on iPhone 6'-video's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.