Apple lekt ontwerp nieuwe iPhone 8 in software HomePod

Door: Lub Snoek | 31 juli 2017 11:26

Nieuws

In de testsoftware voor HomePod, de nieuwe slimme speaker van Apple, heeft ontwikkelaar Steve Stroughton-Smith een afbeelding ontdekt van een nieuwe iPhone met een randloos scherm.

Twitter

Steve plaatste een afbeelding van het ontwerp op Twitter. Ook gaf hij een beschrijving van de locatie van de afbeelding, waardoor anderen de afbeelding ook zelf konden downloaden.

Gezichtsherkenning

In diezelfde testsoftware ontdekte Stroughton-Smith ook bestanden die erop wezen dat de nieuwe iPhone gezichtsherkenning ondersteunt. Gebruikers zullen met behulp van een infrarood-signaal de smartphone kunnen ontgrendelen met hun gezicht.

Randloos scherm

De uitgelekte afbeelding lijkt sprekend op een eerder concept van Benjamin Geskin. Na de eerste berichten over een nieuwe iPhone met dunnere schermranden maakte de grafisch ontwerper een mock-up van de nieuwe iPhone zoals hij deze voor zich zag. Zo te zien zat hij er niet ver naast.

Verwacht wordt dat de nieuwe iPhone in september zal worden aangekondigd. De kans is groot dat Apple dit jaar 3 modellen presenteert; twee verbeterde versies van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus en een nieuw premium toestel dat waarschijnlijk de naam iPhone 8 zal dragen. Met dit model zou Apple het tienjarig jubileum van de iPhone willen vieren. Dit premium-model krijgt waarschijnlijk meer nieuwe functies en een OLED-scherm met dunnere schermranden.

0 Reactie(s) op: Apple lekt ontwerp nieuwe iPhone 8 in software HomePod

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.