Apple geeft korting in ruil voor je Android-telefoon

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 17 maart 2015 11:48

iPhone

Apple wil nog maar eens een schepje bovenop de al prima verkoopcijfers doen, en heeft daar een nieuwe strategie voor bedacht. Binnenkort krijgen klanten bij het inleveren van een oude Android- of BlackBerry-smartphone korting op een nieuwe iPhone.

Zo wordt het makkelijker voor Android-gebruikers om over te stappen. Winkelmedewerkers worden vanaf komende week getraind om de oude telefoons in te nemen. Zo hoeven klanten zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over hun contacten, die worden gewoon overgezet in de winkel. Andere data moet de klant wel zelf overzetten, naar daar staat wel een leuke korting op de nieuwe iPhone tegenover.

Al sinds een paar jaar heeft Apple een groot recycleproject rondom iPhones zelf, waarbij bestaande klanten een oudere iPhone kunnen inruilen voor een nieuwere, zodat ze zo minder hoeven te betalen. Voor twijfelaars die willen overstappen van Android-telefoons komt er nu dus een soortgelijke regeling, die langzaam maar zeker meer klanten bij de concurrenten vandaan moet trekken.

0 Reactie(s) op: Apple geeft korting in ruil voor je Android-telefoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.