iOS 8.4 dinsdag vanaf 17:00 beschikbaar

Door: jeroen-kuiper | 29 juni 2015 10:01

Nieuws

iOS 8.4 zal morgen (dinsdag) vanaf 17:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar zijn. De update staat vooral in het teken van Apple Music.

Door al de geruchten rond iOS 9 zouden we bijna vergeten dat we nog één iOS-update krijgen voordat we naar 9.0 gaan. Die update is iOS 8.4 en die zal morgen (dinsdag) om 17:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar zijn. Dat valt op te maken uit een blogpost van Ian Rogers die de leiding heeft over Apple Music. Normaal gesproken wordt een nieuwe iOS-update rond 19:00 beschikbaar maar dat is nu vervroegd. De nieuwe iOS-update is namelijk nodig voor Apple Music en het radiostation Beats 1, dat vanaf de muziekdienst gaat draaien, moet een uur na de release van iOS 8.4 al van start gaan. Lees ook: Apple Music wordt fulltime radiostation

iOS 8.4 draait vooral om Apple Music

Hele grote veranderingen gaan we niet zien in iOS 8.4 want de update draait vooral om Apple Music en de muziek-app is compleet vernieuwd. Zo heeft de muziekdienst een nieuwe layout waarin meer ruimte is voor afbeeldingen van albumhoezen en van de artiesten. Recent toegevoegde albums en afspeellijsten zijn daarnaast makkelijker terug te vinden, en de MiniPlayer heeft ook een metamorfose gekregen.

iOS 8.4 is straks beschikbaar op alle devices waarop iOS 8.3 draait. Voor de zekerheid zetten we de devices nog even voor je op een rij:

[list type="bullets"]iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6 en 6 Plus

iPad 2, 3 en 4

iPad Air en iPad Air 2

iPad Mini 1, 2 en 3

iPod touch 5[/list]

0 Reactie(s) op: iOS 8.4 dinsdag vanaf 17:00 beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.