5 Gadgets om het meest uit je iPhone te halen

Er zijn zoveel gadgets voor de felbegeerde iPhone dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we wat handige gadgets voor je op een rij gezet om je op ideeën te brengen en het meeste uit je iPhone te halen.

Griffin Powerdock 5

© PXimport

Heb je meerdere Apple-gebruikers in huis en vechten jullie vaak om de stopcontacten? Dan is het Griffin Powerdock een handige toevoeging voor het huishouden. Met vijf oplaadplekken kun je meerdere apparaten opladen zonder hiermee veel ruimte in te nemen.

Het enige nadeel is dat de Powerdock 5 er met haar 12V wel langer over doet om apparaten op te laden, en niet alle apparaten van andere merken zijn compitabel met de Griffin Powerdock 5.

iToucherz Handschoen

© PXimport

Nu het steeds kouder wordt en zelfs de eerste natte sneeuw is gevallen, halen veel mensen hun wanten achter de luiken vandaan. Het jammere aan veel wanten is dat ze niet werken op de touchscreens waarmee je tegenwoordig bijna ieder apparaat bedient. Gelukkig heb je ook speciale handschoenen waarmee je gewoon een Whatsappje kan sturen in de kou!

Bluetooth carkit

© PXimport

Heb je geen bluetooth in je auto maar wil je wel handsfree kunnen bellen? Gelukkig zijn er talloze kits voor ieder budget om je auto uit te rusten met een carkit.

Houders

© PXimport

Naast bellen gebruiken ook veel mensen hun telefoon voor navigatie in de auto. Natuurlijk is het dan wel handig als je telefoon in het zicht blijft en niet weg moet worden gestopt in je dashboard of op je schoot moet liggen.

Het aanbod in telefoonhouders is talrijk maar de meesten zijn onder te verdelen in twee categorieën; zuignap-houders en houders die je op de ventilatie-uitgang of in je 12V-ingang plaatst.

Powerbanks & Batterij-hoesjes

© PXimport

Van intensief gebruik kan je iPhone sneller leegraken. Als je graag spelletjes speelt of intensieve apps gebruikt kan het zelfs gebeuren dat je telefoon niet langer dan een aar uur meegaat. Als je niet afhankelijk wilt zijn van het dichtstbijzijnde stopcontact, kan het handig zijn om een powerbank aan te schaffen of een hoesje met een extra ingebouwde accu.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten