'iPhone 6s krijgt 12 megapixel camera en filmt 4K'

Door: jeroen-kuiper | 03 juli 2015 11:26

Nieuws

De iPhone 6s krijgt een 12 megapixel camera die ook 4K-video's kan maken. Dat blijkt uit een document dat is gelekt door een medewerker van Foxconn dat werkt aan de nieuwe iPhones.

Het document werd door de medewerker van Foxconn gedeeld op de Chinese social media-site Weibo en daarin is interessante informatie te lezen over de camera's van de iPhone 6s. Waar de huidige iPhones een 8 megapixel camera aan de achterkant hebben, krijgt de nieuwe iPhone er één van 12 megapixel. Daarmee zou je ook 4K-video's kunnen filmen en ook in slowmotion met 240 frames per seconden. Ook de camera aan de voorkant wordt beter want de FaceTime-camera gaat van 1,2 naar 5 megapixels.

Nog meer geruchten bevestigd

Verder zou Apple ook van plan zijn om Force Touch te gaan gebruiken in de camera app. Als je hard op het scherm drukt tijdens het filmen worden er burst-foto's genomen. Dit houdt in dat er meerdere foto's achter elkaar worden genomen. Het document bevestigd daarnaast een aantal andere geruchten rond de iPhone 6s. Zo valt te lezen dat de smartphone 2GB aan RAM-geheugen krijgt, verkrijgbaar zal zijn in roségoud en dat de vingerafdruklezer dertig procent sneller is. Of de geruchten kloppen en het document betrouwbaar is weten we waarschijnlijk in augustus als de iPhone 6s en 6s Plus worden gepresenteerd.

0 Reactie(s) op: 'iPhone 6s krijgt 12 megapixel camera en filmt 4K'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.