Speel de Red Bull BC One-game en win kaarten bij Computer!Totaal

Door: Redactie Computer!Totaal | 05 september 2012 15:08

iPad

Op 22 september vindt in de Maassilo Rotterdam de Red Bull BC One plaats. Die dag wordt bepaald wie zich de beste breakdancer van West-Europa mag noemen. Door de gratis Red Bull BC One-game te spelen kunt u als bezoeker van ComputerTotaal.nl kaarten winnen voor dit evenement.

Voor deze jaargang van de competitie is de Red Bull BC One-game ontwikkeld voor de iPhone, iPad en iPod touch. Een game waarin de speler een gevoel voor ritme en timing moet combineren om zo de mooiste breakdance moves te maken en highscores te verbreken.

Kaarten winnen

Door de game te spelen kunnen bezoekers van ComputerTotaal.nl twee gratis toegangskaarten (t.w.v. 15 euro per stuk) winnen voor de European Qualifier op 22 september. Hiervoor dient u voor 20 september uw highscore in een level (met screenshot) te posten in de comments van dit bericht.

Red Bull laat weten dat de game tijdelijk gratis te downloaden is omdat de Western-European Qualifier in Nederland plaatsvindt. Een benodigde downloadcode is verkrijgbaar via de website van Red Bull of via de speciale BC One-site.

Door deze code vervolgens in te vullen op de homepage van de App Store kunt u de game gratis installeren. Red Bull maakt wel de kanttekening dat het aantal codes niet onbeperkt is, en zodra ze op zijn moet er de normale prijs van 1,59 euro betaald worden.

Uit de inzendingen van mooie scores worden geheel willekeurig vijf winnaars gekozen. We zullen op donderdag 20 september contact opnemen met deze winnaars via het e-mailadres dat gebruikt wordt voor DisqUS.

0 Reactie(s) op: Speel de Red Bull BC One-game en win kaarten bij Computer!Totaal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.