Prijsverhoging iPad Pro, maar iPhone 7 goedkoper

Door: Randolf Bouwma | 13 september 2017 11:07

prijsverhoging ipad pro
Nieuws

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een iPad Pro maar er wel op eentje zit te azen, dan heb je eigenlijk te lang gewacht. Bepaalde modellen zijn voortaan namelijk duurder, althans via de officiële verkoopkanalen van Apple.

Doorgaans worden producten naarmate ze langer in de winkel liggen telkens goedkoper, maar Apple heeft ervoor gekozen om bepaalde iPad Pro-modellen juist duurder te maken. Dat is opvallend, want de specificaties zijn verder gelijk gebleven.

Nieuwe prijzen iPad Pro

De 10,5 inch en 12,9 inch zijn verkrijgbaar in varianten met 64, 256 en 512 GB opslagruimte. In het geval van die laatste twee stijgt de prijs met 70 euro. De prijzen van de 64 GB-versies blijven gelijk.

Betaalde je voor de 10,5 inch iPad Pro met 256 GB geheugen eerder nog 839 euro, nu is de prijs 909 euro. De duurste iPad Pro met 12,9 inch scherm en 512 GB opslagruimte kostte 1229 euro, nu 1299 euro.

Lees hier onze iPad Pro review.

Apple heeft geen reden gegeven voor de stijging, vermoedelijk heeft het te maken met de stijgende inkoopprijs van geheugen. Op Tweakers vind je een handig overzicht voor alle modellen, inclusief nieuwe prijzen.

Nieuwe prijzen iPhone 7

Goed nieuws is er ook: de iPhone 7 en 7 Plus zijn een stuk goedkoper geworden. De iPhone 7 is vanaf 639 euro verkrijgbaar, de Plus-versie vanaf 779 euro. De nieuwe prijzen volgen op de aankondiging van de iPhone 8, 8 Plus en iPhone X van gisteravond.

0 Reactie(s) op: Prijsverhoging iPad Pro, maar iPhone 7 goedkoper

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.