'Prijsveranderingen voor AppleCare, iPhone-accessoires en iCloud'

Door: Niels van der Helm Niels van der Helm | 14 september 2015 16:39

iPad

Apple heeft een aantal prijsveranderingen doorgevoerd voor AppleCare, iPhone accessoires en iCloud. AppleCare zal op verschillende punten in prijs verhoogd worden. Naast AppleCare zullen ook de iPhone accessoires duurder worden. iCloud zal naar verluid juist goedkoper worden voor de gebruikers.

AppleCare

Door de aanschaf van AppleCare verleng je de garantieperiode voor je iPhone. De geruchten gaan dat de prijs voor deze dienst voor de iPhone 6s wordt verhoogd van 99 euro naar 149 euro.

Niet alleen de algemene prijs van AppleCare gaat omhoog, ook zou het eigen risico omhoog gaan. Waar de prijs 69 euro was, zou deze verhoogd worden naar 99 euro per schadegeval. Dit zou alleen gelden voor de iPhone 6s. De oudere modellen zullen de oude prijs blijven betalen voor AppleCare.

iPhone-accessoires

Niet alleen AppleCare wordt in prijs verhoogt. De accessoires voor de iPhone zijn ook in prijs verhoogd. Zo kosten de Lightning-kabels nu 25 euro. Deze waren voor de prijsverhoging nog 19 euro. De leren iPhone-hoesje kosten nu 55 euro terwijl een hoesje van siliconenrubber nu 39 euro kost. De Apple EarPods en Apple In-Ear-oordopjes kosten na de prijsverhoging respectievelijk 35 euro en 89 euro.

De prijs van iCloud zou daarentegen in prijs verlaagd worden. Vanaf 25 september zouden de prijzen verlaagd worden voor extra opslaggeheugen volgens een Reddit-gebruiker die dit van Apple vernomen zou hebben. De prijzen zijn echter alleen nog in Dollars bekend gemaakt. De prijzen voor Europa zullen mogelijk nog volgen.

0 Reactie(s) op: 'Prijsveranderingen voor AppleCare, iPhone-accessoires en iCloud'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.