Mis niets van het EK met deze 5 apps

Door: Redactie Computer!Totaal | 09 juni 2016 10:31

iPad

Het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk staat voor de deur en ook al is Nederland er niet bij, daar wil je natuurlijk niets van missen. Wij hebben de beste apps voor je iPhone of iPad uitgezocht waarmee je tijdens EURO 2016 op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

UEFA Euro 2016 Official App

De officiële app van de UEFA heeft een aftakking gekregen voor het EK 2016. Daarin vind je alle informatie die je nodig hebt om het toernooi op de voet te volgen. Tik op een poule om te zien welke teams wanneer spelen of probeer lastminute tickets te boeken voor de wedstrijden.. Informatie over de speelsteden is ook terug te vinden in de app en de komende tijd zal er meer en meer informatie over de teams toegevoegd worden aan de app om voor de ultieme voetbalkoorts te zorgen. Lees ook: Zelf WK-grappen maken voor Facebook?

De officiële app van de UEFA geeft je alle info die je nodig hebt.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iOS en Android

Downloaden voor Android

Downloaden voor iOS

Scorito

Bij een EK hoort natuurlijk een voetbalpool. Met de app Scorito gaat dit erg makkelijk. Gebruik je e-mailadres om een account aan te maken en je aan te melden. Hierna kun je een nieuwe pool aanmaken en spelers uitnodigen. Vervolgens vul je de voorspellingen van de uitslagen van de poulewedstrijden in, selecteer je vier potentiële topscorers en gok je natuurlijk op wie Europees kampioen wordt. Iedereen in de pool kan tijdens het EK kijken hoe hij of zij ervoor staat.

Geen EK zonder voetbalpool, en Scorito is een van de beste die er zijn.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iOS, Android

Downloaden voor iOS

Downloaden voor Android

Devils Fan

Een EK zonder Nederland is een beetje als een iPhone zonder thuisknop: je weet niet zo goed wat je ermee moet. Maar waar het Nederlands elftal op het strand ligt, zijn onze Zuiderburen wel degelijk een van de schaduwfavorieten. Je kunt de verrichtingen van de Rode Duivels volgen via de fan-app Devils Fan. Binnen de app vind je het laatste nieuws over het team, een voetbalquiz, een overzicht van de spelers en natuurlijk alle uitslagen en klassementen. Als je behoefte hebt te juichen voor een ander team nu Nederland er niet bij is, is België een goede optie.

'Wij' mogen er dan niet bij zijn, de Belgen zijn dat zeker wel.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iOS en Android

Downloaden voor Android

Downloaden voor iOS

Voetbal International

De app van Voetbal International kan natuurlijk niet ontbreken in een lijstje met apps over het EK. De app brengt uiteraard niet alleen nieuws over het EK, maar is in al zijn facetten erg uitgebreid en de artikelen zijn van een hoge kwaliteit. Je kunt verschillende competities selecteren, waaronder het EK, en leest naast nieuwsberichten eveneens het programma en de stand. Interessante wedstrijden voeg je toe aan je persoonlijke matchcenter.

VI is een grote bekende op voetbalgebied, en ook met het EK zit het wel goed.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iOS en Android

Downloaden voor Android

Downloaden voor iOS

NOS

De NOS heeft ook dit jaar weer de exclusieve rechten van alle wedstrijden te pakken. Dat maakt de zender ook meteen de autoriteit rond en tijdens het EK. Belangrijkste wapenfeit is de mogelijkheid tot het live kijken van elke minuut voetbal binnen de app. Daarnaast is er veel tijd en ruimte ingeruimd voor interviews met spelers en trainers, analyses en nog veel meer extra informatie. Wil je het EK op de voet volgen, dan is de NOS-app een echte must.

De NOS is official broadcaster, dus live kijken kan perfect in de app.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: Android, iOS en Windows Phone

Download voor iOS

Download voor Android

Download voor Windows Phone

2 Reactie(s) op: Mis niets van het EK met deze 5 apps

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 9 juni 2016 20:34 MarkS90
  Zit er ook een uit-knop op? Ik heb namelijk niets met voetbal …
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 10 juni 2016 13:39 Anoniem
  Er zit een uit knop op je pc, scheelt weer een zinloze reactie hier.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.