Maak kans op een volledig gepersonaliseerde achterkant voor je iPhone!

Door: Redactie Computer!Totaal | 08 juni 2012 13:26

Nieuws

MacWorld verloot in samenwerking met iPersonalize vijf volledig gepersonaliseerde achterkantjes voor je iPhone. Meedoen kan door dit artikel te delen op Facebook en de Facebook pagina van MacWorld te liken.

De wereld telt zo'n 200 miljoen iPhones, maar toch wil iedere bezitter van Apples smartphone zijn iPhone net even anders maken dan al die anderen. Accessoiremakers spelen hier slim op in door hoesjes, covers en sleeves uit te brengen in alle smaken. Of je nu liever gaat voor een simpel plastic achterkantje of een luxe leren portemonnee, het is er allemaal. Al deze accessoires hebben echter een nadeel. Ze zullen nooit echt persoonlijk zijn.

De Nederlandse bedenkers van iPersonalize vonden dat dit anders moest kunnen en kwamen met een geweldig en uniek concept waarmee jij je iPhone net zo uniek kan maken als jezelf. De iPersonalize is een compleet nieuwe achterkant voor je iPhone 4 of 4S met daarop een afbeelding van jouw keuze. De achterkant wordt, net als de originele achterkant van je iPhone, gemaakt van glas. De afbeelding wordt aan de binnenkant van het glas gedrukt, waardoor deze niet kan beschadigen. Via de website kan je eenvoudig jouw eigen design uploaden. De nieuwe achterkant kan je vervolgens voor €29,95 bestellen en binnen 7 werkdagen thuis verwachten inclusief alles dat je nodig hebt om de achterkant van je iPhone te vervangen.

Om zelf te ervaren hoe de iPersonalize in het echt is, hebben we bij MacWorld zelf een nieuwe MacWorld achterkant op onze iPhone geplaatst. Dit was in enkele minuten gepiept en bovendien zijn de redacteuren van MacWorld nu altijd te herkennen aan de iPhones met het blauwe MacWorld logo.

Wil jij zelf ook een persoonlijke achterkant voor je iPhone? Dat kan! MacWorld mag namelijk vijf lezers blij maken met een iPersonalize! Wat moet je hiervoor doen? Deel dit artikel op Facebook met behulp van de oranje button bovenaan dit artikel en like MacWorld op Facebook. Dat laatste kan je overigens direct doen door hieronder op de like-button te klikken.

Meer informatie vind je op www.iPersonalize.nl

De actie loopt van 8 juni t/m 15 juni. De winnaars worden persoonlijk benaderd en hier op MacWorld bekend gemaakt.

0 Reactie(s) op: Maak kans op een volledig gepersonaliseerde achterkant voor je iPhone!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.