Logitech onthult hippe Logi BLOK cases voor iPad

Door: Elmar Rekers | 16 juli 2015 10:17

Nieuws

Logitech introduceert BLOK. Het betreft hier de eerste line-up onder het nieuwe Logi-label, zoals Logitech dat een week geleden onthulde. De BLOK line-up bestaat uit een drietal beschermhoezen voor de Apple iPad, welke zich kenmerken door opvallende kleuren en rechte hoeken.

Logitech lanceerde vorige week een nieuw logo, en tevens zag het Logi-label het levenslicht. De belofte van een volledig nieuwe product line-up onder deze vlag wordt nu ingelost, en wel met de komst van BLOK. De Logi BLOK Protective Shell, Logi BLOK Protective Case en Logi BLOK Protective Keyboard Case zijn de nieuwe iPad-cases die Logitech in augustus op de markt gaan brengen. Lees ook: 3 veelvoorkomende iOS-problemen en hun oplossing.

"Tot nu toe betekende het beschermen van je iPad tegen vallen het wegstoppen van het apparaat in een flinke case. Hiermee doe je het uiterlijk en de mobiliteit van de iPad tekort", vertelt Michele Hermann, vice-president mobility bij Logitech. "Dankzij onze nieuwe Logi BLOK-familie hoeven gebruikers niet langer te kiezen tussen bescherming van de iPad en een mooi vormgegeven case."

Logi BLOK Protective Shell

Rechte hoeken

De rechte hoeken van de verschillende BLOK-cases beschikken over een absorberend polymeer om de iPad tegen vallen van 1,80 meter te beschermen. De Logi BLOK Protective Shell (voor iPad Air 2 en alle modellen van de iPad mini) is een beschermende case die het scherm tegen krassen beschermt. Deze case krijgt een prijskaartje van 39,99 euro mee.

De Logi BLOK Protective Case (voor iPad Air 2) biedt dezelfde bescherming als de Protective Shell. De case beschikt daarnaast over een zogenoemde 'any angle'-houder waardoor de iPad in elke gewenste positie geplaatst kan worden binnen een hoek van 50-graden. De Logi BLOK Protective Case is straks verkrijgbaar voor 69,99 euro.

Logi BLOK Protective Keyboard Case.

De Logi BLOK Protective Keyboard Case (voor iPad Air 2) is Logitechs alles-in-één iPad-case die beschikt over vier verschillende modi. Het meest opvallende is wel het draadloze, aan en af te koppelen toetsenbord, dat tevens als bescherming van het scherm fungeert. Het toetsenbord is voorzien van een speciale rij iOS-sneltoetsen. Deze case kost 129,99 euro.

De nieuwe cases hebben opvallende kleuren.

De nieuwe Logi-cases voor iPad zullen in augustus beschikbaar komen.

0 Reactie(s) op: Logitech onthult hippe Logi BLOK cases voor iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.