LinkedIn introduceert sociale nieuwsdienst

Door: kristin-burnham | 11 maart 2011 10:18

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

In de hoofdfoto zie je een blauwe knop waarin staat hoeveel gebruikers het verhaal tot op dat moment gedeeld hebben. Klik je op dit cijfer, dan zie je wie het verhaal gedeeld hebben, wat ze er verder over zeggen en voor welk bedrijf of binnen welke branche ze werkzaam zijn.

Je kunt de hoofdverhalen met je contacten delen en/of via Twitter door op de ‘Share’ knop rechtsboven het nieuwsverhaal te klikken. Druk je op ‘Save’ dan wordt het verhaal in jouw profiel opgeslagen zodat je het later nog eens rustig terug kunt lezen. In de zwarte navigatiebalk staat rechtsboven ‘Saved’; hier vind je alle opgeslagen verhalen terug.

In diezelfde navigatiebalk staan de vakgebieden waarvan LinkedIn verwacht dat ze voor jou interessant zijn. Klik je erop, dan krijg je een overzicht van het op dat moment belangrijkste nieuws uit deze branches.

Wanneer je op zo’n vakgebied hebt geklikt, zie je in de rechterkolom ook nieuwsverhalen van StubleUpon opduiken en daaronder weer verhalen uit de categorie ‘Novel & Newsworthy’ en nog een venster met ‘From Your Connections’.

Hoe pas je jouw vakgebieden aan?

Om je hoofdbranche aan te passen, klink je op je naam rechtsboven in je LinkedIn profiel en kies je voor ‘Settings’. Vervolgens klik je ‘Profile’ aan en dan ‘Edit your name, location & industry’. Kies vanuit het uitrolmenu jouw voorkeur qua vakgebied en klik op ‘Save Changes’.

Om de vakgebieden in je navigatiebalk aan te passen kun je in de meeste rechtse kolom suggesties van LinkedIn volgen of juist ontvolgen. Klik je op ‘Browse All’, dan kun je een keuze maken uit alle beschikbare vakgebieden.

0 Reactie(s) op: LinkedIn introduceert sociale nieuwsdienst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.