iPhone app: Goedkoper bellen, maar niet voor iedereen

Door: Robin Smit | 06 maart 2012 08:50

Nieuws

Alhoewel bellen steeds goedkoper wordt, zijn er nog veel alternatieven om nog goedkoper te bellen naar nationale en internationale telefoonnummers. Vonage Mobile is hier een voorbeeld van.

Vonage Mobilie is een app die de gebruiker de mogelijkheid geeft om telefoongesprekken te voeren over Wi-Fi of 3G met bestaande nummers of andere gebruikers van Vonage Mobilie. Hierbij zijn de gesprekken met andere gebruikers gratis. Voor gesprekken met bestaande telefoonnummers moet afhankelijk van de locatie worden betaald. Hierbij valt op dat het mogelijk is om gratis gesprekken met telefoonnummers in bijvoorbeeld New York te voeren, maar dat er voor vaste telefoonnummers in Nederland wel betaald moet worden.

Binnen de app kan tegoed voor deze gesprekken worden gekocht. De kwaliteit van de gesprekken kan, afhankelijk van het type verbinding, bijzonder goed worden genoemd. Hierbij is het wel belangrijk om rekening te houden met de 3G dekking, wanneer Vonage buiten bereik van Wi-Fi wordt gebruikt.

Vonage werkt als app erg prettig en lijkt in de basis veel op de standaard app die wordt gebruikt voor het voeren van telefoongesprekken. Daarnaast is binnen Vonage nog een handige functie om te chatten met andere gebruikers.

Kortom

Vonage Mobile is een handige app die gebruikers in staat stelt telefoongesprekken te voeren met bestaande nummers of andere gebruikers van de dienst. Voor gesprekken met bestaande nummers moet afhankelijk van de locatie wel of niet worden betaald.

Beoordeling 8/10

Bekijk Vonage Mobile verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Goedkoper bellen, maar niet voor iedereen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.