iPhone app: Digitaal spiekbriefje voor die belangrijke speech

Door: menno-van-bohemen | 07 mei 2012 09:06

Nieuws

Één van de meest bekende quotes uit een legendarische speech is "I have a dream" van Martin Luther King. King maakte niet alleen indruk dankzij een goed verhaal, maar zeker net zo belangrijk was de manier waarop hij de mensen toesprak. Door de opbouw van de toespraak en het gebruik van de juiste zinnen maakt Martin Luther King een bijzondere indruk.

Mensen op belangrijke functies hebben vaak iemand die ze helpt met het schrijven met een goede speech. Mocht je niet in zo'n positie zitten, dan is Speechwriter een mooi alternatief. De app is ontwikkeld door een speechschrijver van onder andere Mark Rutte en helpt je met het samenstellen van een juiste speech.

In de Speechwriter-app is het mogelijk om diverse speeches te schrijven waarbij je kunt kiezen voor meerdere soorten toespraken. Stap voor stap begeleidt de app je bij het vullen van je speech, en hierbij worden duidelijke voorbeelden gegeven. Door gebruik te maken van leuke anekdotes en historische gebeurtenissen maak je de speech aantrekkelijk voor je publiek. Bij het voorlezen van je speech toont de app je tekst op overzichtelijke 'kaartjes', zodat je altijd een steuntje hebt.

Kortom

Speechwriter is een gemakkelijke manier om een toespraak op de juiste manier in te delen. De app helpt je op weg door goede voorbeelden te geven, maar je houdt zelf de controle. Bij het oplezen van je toespraak is de app een gemakkelijke geheugensteun. Prima app om de hoofdlijnen van je speech op papier te zetten.

Beoordeling 8/10

Prijs: €2,39

Bekijk Speechwriter verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Digitaal spiekbriefje voor die belangrijke speech

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.