iPhone app: Dé app voor het uitgaansleven

Door: Robin Smit | 28 februari 2012 09:12

Nieuws

Het zal je vast wel eens gebeuren dat je veel geld betaalt om een club binnen te komen om er vervolgens achter te komen dat de sfeer niet helemaal is zoals je had gehoopt. Voor dit probleem zou Waddapp een oplossing moeten zijn.

Met deze app is het mogelijk foto's te delen en te bekijken die zijn gemaakt in het nachtleven. Het doel is hiermee een beeld te geven van de sfeer in verschillende uitgaansgelegenheden. Daarnaast worden de foto's die gedeeld worden getoond op schermen in de betreffende uitgaansgelegenheden. Tot op heden is de app alleen te gebruiken in Amsterdam.

Uiteraard klinkt dit als een leuk concept, maar helaas blijkt de werkelijkheid een stuk minder rooskleurig te zijn. Zo komen er voornamelijk foto's voorbij die mensen thuis hebben gemaakt en werkt de app niet soepel. Zo blijft deze bijvoorbeeld vaak hangen. Ook zou meer informatie over de beschikbare uitgaansgelegenheden een erg leuke toevoeging zijn aan de app.

Ondanks deze nadelen die duidelijk binnen de categorie 'kinderziektes' vallen, heeft Waddapp potentie om een grote bijdrage te leveren aan de interactie tussen bezoekers van uitgaansgelegenheden, potentiële bezoekers en uitbaters.

Kortom

Waddapp is een app die de missende schakel in het uitgaansleven kan vormen. Bezoekers kunnen foto's delen met andere gebruikers om zo een sfeerimpressie te geven van verschillende uitgaansgelegenheden. Helaas heeft de app nog relatief veel kinderziektes. Wanneer deze verholpen worden, heeft Waddapp waarschijnlijk een mooie toekomst voor de boeg.

Beoordeling 7/10

Bekijk Waddapp verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Dé app voor het uitgaansleven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.