iPhone app: De app om een steentje mee bij te dragen

Door: Robin Smit | 10 maart 2012 08:54

Nieuws

Uiteraard zijn apps een geweldig middel om het gebruik van je telefoon of tablet nog leuker te maken. Met de Amber Alert app wordt bewezen dat de hedendaagse techniek ook een geweldig hulpmiddel kan zijn in het verspreiden van informatie over vermiste kinderen.

Bij het openen van de Amber Alert app, krijg je een verzameling foto's te zien van alle kinderen die op dit moment worden vermist. Door op de foto's te klikken, zal meer informatie over deze kinderen getoond worden. Wanneer je een van de vermiste kinderen hebt gezien, kun je dit ook direct via de app melden. Kinderen waar een Amber Alert voor wordt afgegeven, zullen door middel van push berichtgeving direct op je iPhone of iPad te zien zijn op het moment van de melding.

Een handige extra toevoeging aan de app is de mogelijkheid om informatie van je eigen kinderen in de app op te slaan. Wanneer een van je kinderen vermist is, kan deze informatie met een druk op de knop worden doorgestuurd naar de politie.

Kortom

Amber Alert is de officiële app die gebruikers op de hoogte stelt van alle vermiste kinderen in Nederland. Wanneer er een Amber Alert wordt afgegeven, wordt dit door middel van push direct op je iPhone of iPad weergeven. Een handige toevoeging is de mogelijkheid om informatie van je eigen kinderen in de app te zetten, zodat deze direct kan worden doorgestuurd naar de politie in geval van vermissing.

Beoordeling 8/10

Bekijk Amber Alert verder in iTunes (iPhone)

Meer app-reviews vind je op AppFish.

0 Reactie(s) op: iPhone app: De app om een steentje mee bij te dragen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.