iPhone app: Al je foto's als back-up in de cloud

Door: menno-van-bohemen | 17 februari 2012 09:01

Nieuws

Het zal je maar gebeuren. Door een kapotte harde schijf of verloren usb-stick ben je al je dierbare foto's kwijt. Het is een nachtmerrie voor velen, want foto's brengen toch herinneringen met zich mee. Het is dus belangrijk om goede back-ups te maken. Dat kan op een extra harde schijf, dvd óf in de cloud.

De cloud. Het is de laatste tijd een veelgehoorde term als het gaat om het internet. Wanneer je foto's of bestanden opslaat in de cloud, dan staan ze op een server ergens op de wereld. Doordat ze op een server staan heb je overal ter wereld toegang tot de foto's. Zo lang je maar beschikt over een internet verbinding.

Everpix is een service die je helpt bij het back-uppen van al je foto's. In de app kun je de eerder geüploade foto's bekijken en deze ook delen op Facebook of Twitter. Ook kun je in de app aangeven dat je een back up wil maken van de cameraroll op je iPhone. Wanneer je inlogt op de website van Everpix dan kun je de foto's bewerken en ook automatisch foto's van Facebook importeren.

Kortom

Everpix is een interessante optie om je foto's op te slaan in 'de cloud'. Dankzij de app staan de foto's, genomen met je iPhone, altijd veilig opgeslagen op internet. Ook kun je op fraaie wijze door alle foto's bladeren.

Beoordeling 8/10

Bekijk Everpix verder in iTunes (iPhone)

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPhone app: Al je foto's als back-up in de cloud

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.