iPad app: Prachtige foto's en de beste onderwerpen

Door: Robin Smit | 05 maart 2012 09:01

iPad

'Een foto zegt meer dan 1000 woorden.' Dat moeten de mensen bij NRC ook hebben gedacht toen ze met de de app 'In Beeld' kwamen.

Met deze app is het namelijk mogelijk om door het nieuws te bladeren op basis van prachtige foto's van over de hele wereld. Hierbij wordt er dagelijks minimaal een serie foto's geplaatst. Deze foto's hebben te maken met een actuele gebeurtenis die op dat moment veel in het nieuws is, of een ander interessant onderwerp dat door het NRC wordt uitgelicht. De navigatie in de app is kinderlijk eenvoudig gemaakt door de mogelijkheid om met enkel horizontale en verticale vegen door de foto's te scrollen.

Bij elke serie foto's wordt een korte tekstuele uitleg gegeven over datgene dat zich op de foto's afspeelt. Wanneer je een foto erg mooi of bijzonder vindt, is er de mogelijkheid om deze op te slaan op de iPad, of deze door middel van Social Media te delen met familie en vrienden.

Kortom

In Beeld is een app van het NRC waarin interessante en actuele gebeurtenissen in de wereld aan de hand van foto's kunnen worden bekeken. De foto's zijn erg mooi en door de dagelijkse toevoeging van nieuwe series met foto's blijft de app boeien.

Beoordeling 8/10

Bekijk In Beeld verder in iTunes (iPad)

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPad app: Prachtige foto's en de beste onderwerpen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.