Google Maps voor iPhone in enkele uren nummer 1

Door: rene-schoemaker | 13 december 2012 14:53

iPad

Google Maps is binnen enkele uren de meest gedownloade app uit de Apple App Store. Meer dan duizend gebruikers hebben de app al de hoogste rating gegeven.

Google Maps is sinds gisteravond te downloaden vanuit de App Store en heeft in zeven uur de top bereikt van de meest gedownloade app, meldt The Next Web. Apple had zelf de toppositie al enige dagen met de 12 Days for Christmas app, dat cadeautjes belooft in de kersperiode. Gezien de slechte ervaringen van Apple-fans met de eigen kaartendienst van de leverancier is de grote vraag naar een vervanger ervan niet verrassend.

Hoge waarderingen in reviews

De nieuwe app wordt ook hoog gewaardeerd. Meer dan duizend reviewers geven de app 4,5 tot 5 sterren, de hoogste score. In de Nederlandse App Store zijn er op het moment van schrijven van dit artikel 261 beoordelingen, gecombineerd met kreten als “Hij is er weer!".

The New York Times schrijft dat de iPhone-versie van Google Maps niet alle features heeft van de Android-versie, zoals het downloaden en opslaan van kaarten als je denkt die nodig te hebben in een offline mode. Ook heeft de iOS-versie geen kaarten van binnen in een winkelcentrum of vliegveld. Daar tegenover staat dan weer dat er geen advertenties of popups in zitten.

0 Reactie(s) op: Google Maps voor iPhone in enkele uren nummer 1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.