Flipboard lanceert Android-app en Nederlandse ondersteuning

Door: Elmar Rekers | 22 juni 2012 14:02

Nieuws

De populaire iPhone en iPad-applicatie Flipboard is sinds vrijdag ook beschikbaar voor Android-toestellen. Daarnaast is de magazine-achtige app voortaan ook in het Nederlands te gebruiken.

Flipboard maakt via zijn website bekend dat de applicatie voor vijf nieuwe landen in gelokaliseerd. Onder meer gebruikers in Duitsland, Korea en Nederland kunnen de app nu in hun eigen taal ervaren. Daarnaast is de applicatie niet langer exclusief voor Apples iOS.

Google+ en YouTube

"Flipboard komt nu beschikbaar voor honderden miljoenen Android-gebruikers in de vorm van een gratis download in Google Play", meldt het bedrijf in het persbericht. CEO Mike McCue voegt er nog aan toe: "Doordat we vandaag ook Google+ en YouTube aan de participerende partijen mogen toevoegen, zijn alle populaire sociale netwerken vertegenwoordigd."

Met Flipboard krijgen gebruikers onder meer wereldnieuws en updates van verschillende sociale netwerken op een tijdschrift-achtige manier gepresenteerd. In de app kan specifiek worden aangegeven welke content men interessant vindt. Het is nog onduidelijk welke Nederlandse media zogenoemde feeds gaan leveren voor Flipboard.

0 Reactie(s) op: Flipboard lanceert Android-app en Nederlandse ondersteuning

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.